Bäste företagare
Vi är lyckligt lottade som har en hamn i Olofsbo i en så vacker miljö att många väljer att tillbringa tid här under sin semester och lediga tid. Förutom ca 100 bofasta personer så rör sig här sommartid omkring 10 000 personer som antingen har stuga eller campar på någon av de två campingarna. De allra flesta besöker någon gång vårt hamnområde. Det är alltså långt ifrån bara personer med båt och båtplats som lockas till hamnområdet och detta är vi mycket glada och stolta över. Förutom att bara titta på utsikten mot havet, fyren och båtar som går ut och kommer in, såär det även populärt att grilla, meta krabbor och fiska från våra två stenpirer.
Det är vår förening som löpande arbetar med att underhålla och utveckla hamnområdet med dess bryggor, bänkar och grönområden. Det är styrelsens klara målsättning att fortsätta att utveckla hamnområdet till ett än mer trivsamt område där både barn och vuxna kan umgås på ett trivsamt och tryggt sätt.

Vi vill nu fråga dig och ditt företag om ni kan tänka er att bli vår sponsor, visa att ni finns och samtidigt stödja vårt arbete?

Tack för ert stöd!

 

På en yta (A5) på vår anslagstavla väljer du själv hur du vill presentera just ditt företag via t ex logotype, slogan, bild, text eller hänvisning till hemsida. Självklart hjälper vi er med detta om du önskar.
Du får också ditt företags namn med kontaktuppgifter inlagt på vår hemsida.
Du betalar endast 500 kr
inkl. moms) per säsong.
Vid intresse för detta kontaktar du
Paulina Norström 0703-034115, via e-mail paulina.norstrom@hotmail.com 
eller via kontaktformuläret så kommer du kontaktas.