Välkommen att vara med, ju fler vi är som hjälps åt desto roligare och lättare blir det. 

Gilla/Följ gärna våran Facebooksida:
Torsviks småbåtshamn

Vi anordnar även tipspromenader - söndagar under sommaren arrangeras denna av vår förening. Känner du att du har tid och lust att hjälpa till med en promenad? Kontakta då Åsa Svensson på tel: 0702-292419, eller e-mail: fam-svensson@hotmail.com 

Torsviks småbåtshamn

Vi är lyckligt lottade som har en hamn i Olofsbo i en så vacker miljö att många väljer att tillbringa tid här under sin semester och lediga tid. Det är inte bara personer med båt och båtplats som lockas till hamnområdet och detta är vi mycket glada och stolta över. Förutom att bara titta på utsikten mot havet och båtar som går ut och kommer in, så är det också populärt att grilla, meta krabbor och fiska från våra två stenpirer. Det är vår förening som löpande arbetar med att underhålla och utveckla hamnområdet med dess bryggor, bänkar och grönområden. Det är styrelsens klara målsättning att fortsätta att utveckla hamnområdet till ett än mer trivsamt område där både barn och vuxna kan umgås på ett trivsamt och tryggt sätt.
 

AKTUELLT

Städdag i hamnen den 6/5 kl.10.00. Bl a kommer vi att måla stugan och vi behöver 2-3 pers som ca 2 veckor innan tvättar av stugan (hör av dig till Leif Honkavaara).  Vi avslutar med korvgrillning. Varmt Välkomna!

Planera gärna in årsmötet 29/7 kl 10 redan nu. Vi behöver fler som är engagerade styrelsen, behöver såväl praktiska som administrativa kunskaper. Det blir roligare om vi är fler som hjälps åt.
Om du har bytt mailadress v v maila din nya adress till daniel.johansson69@hotmail.com så blir det lättare att hantera mailutskick.