Har du lust att bli stödmedlem?

Vi är lyckligt lottade som har en hamn i Olofsbo i en så vacker miljö att många väljer att tillbringa tid här under sin semester och lediga tid. Det är inte bara personer med båt och båtplats som lockas till hamnområdet och detta är vi mycket glada och stolta över. Förutom att bara titta på utsikten mot havet och båtar som går ut och kommer in, så är det också populärt att grilla, fiska krabbor och fiska från våra två stenpirer. Det är vår förening som löpande arbetar med att underhålla och utveckla hamnområdet med dess bryggor, bänkar och grönområden. Det är styrelsens klara målsättning att fortsätta att utveckla hamnområdet till ett än mer trivsamt område där både barn och vuxna kan umgås på ett trivsamt och tryggt sätt.

Vi vill nu fråga dig om du vill bli stödmedlem i vår förening?

Som stödmedlem stödjer du vår verksamhet utan att ha en båtplats. En fördel är att du som stödmedlem har förtur till en båtplats vid kö av platser, ett läge som vi börjar närma oss. Vem vet, du kanske önskar en plats framöver?

Du betalar som stödmedlem endast 150 kr per år, betala till BG. 441-0239.
Kan du ställa upp på detta kontakta oss genom kontaktformuläret eller kontakta någon i styrelsen. Det går också bra att anmäla sig på tipspromenaderna på söndagarna då det är hamnen som anordnar promenaden.

Tack för ditt stöd!
Styrelsen

Vill du bli Stödmedlem?

För endast 150kr kan du bli stödmedlem i föreningen.
betala in på bg.441-0239 uppge ditt namn och adress samt epost.